Установка і обслуговування системи охоронної сигналізації економічно і технічно вигідніше, ніж чергування людини-охоронця. Аргументуємо.

Фінансова сторона. Вартість охоронця людини вище, ніж щомісячне обслуговування системи сигналізації. Вартість же самої установки охоронної сигналізації "амортизована", скажімо, на п'ять років, знову таки дешевше суммированной зарплати за цей же період людини-охоронця.

Технічна сторона. Система охоронної сигналізації, грамотно підібрана, встановлена ​​професіоналами і добре налаштована є неупередженим і надійним охоронцем. Чому? Вона не злякається і не піде з об'єкта, не піде на поступки злодіям, не проспить, коли злодії вдерлися в приміщення, сповістить власника на телефон, на пульт оперативного реагування, буде голосно кричати на всю прилеглу територію. І вам не доведеться брати на себе відповідальність в тому випадку, якщо людина-охоронець виявився сміливим, вступив в бій з злодіями і, не дай бог, постраждав фізично.

Ще одним фактором сьогодні є теперішній час, в якому ми живемо: «падіння» економіки, політична нестабільність, і, як наслідок, розгул злочинності.

З системою охоронної сигналізації ви можете спокійно залишити приміщення (об'єкт) без нагляду не тільки на ніч або день, але і на період довший, наприклад відпустку.

Систему охоронної сигналізації в квартирі можна поєднати з пожежною сигналізацією, яку бажано встановити, як мінімум, на кухні.

Обговорити вибір і замовити розрахунок і монтаж системи охоронної сигналізації в Одесі і Одеський області, виходячи з конкретних умов, можна в компанії "Центр спеціальних робіт".