Установка пожежної сигналізації - це дуже важливий елемент у системі безпеки будь-якої компанії. Це те, без чого ви не зможете забезпечити безпеку свого майна і захистити життя і здоров'я ваших співробітників. Встановлення пожежної сигналізації потрібне для виявлення пожежі на початковій стадії загоряння і передачі сигналу тривоги на пульт охорони. У наш час ці системи удосконалюються, з'являються нові способи виявити загоряння, це дозволяє значно знизити відсоток помилкових тривог.

Встановлення пожежної сигналізації потрібне не тільки на підприємствах. Безумовно, там через роботу виробничого обладнання ризик виникнення пожежі більш високий, але і в приватному будинку або квартирі э багато джерел, що можуть викликати займання вогнем. Одним з них є ненадійна проводка, що може розгорітися і призвести до дуже сумних наслідків. Сигнал про пожежу система подає за допомогою світлових і звукових пристроїв (оповіщувачів)

Довірити встановлення пожежної сигналізації можна тільки професіоналам, адже відомо чимало випадків, коли через неякісний монтаж пожежної сигналізації система переставала працювати або працювала недостатньо ефективно, тобто подавала помилкові сигнали тривоги і не реагувала на реальну небезпеку. Ось чому встановлення пожежної сигналізації слід доручити перевіреній компанії, яка довела свій професіоналізм і компетентність у цій галузі.

Про те, що таке якісна і надійна установка пожежної сигналізації, Одеса змогла дізнатися завдяки компанії "Центр Спеціальних робіт" близько п'яти років тому. Кваліфіковані й досвідчені фахівці цього підприємства здійснюють проектування, монтаж, технічне обслуговування всього спектру систем безпеки. Для кожного клієнта тут знаходиться оптимальне рішення, що дозволяє забезпечити безперебійну роботу і довгий термін безаварійної експлуатації.

Що ж являє собою установка пожежної сигналізації?

Проект пожарная сигнализацияВстановлення пожежної сигналізації включає проектування пожежної сигналізації, прокладання кабельних ліній, монтаж всього обладнання, налаштування приладів і пуско-налагодження всієї системи в цілому. Здійснюють його практично у всіх типах приміщень (крім ванних кімнат, туалетів, душових).

Професійні монтажники компанії "Центр спеціальних робіт" забезпечують виконання всіх необхідних вимог ГОСТ, СНіП і НПБ. Встановлення пожежної сигналізації в м. Одеса - це досить складна і високоінтелектуальна праця. Адже сучасна система пожежної сигналізації являє собою технічно складний пристрій з можливістю програмування безлічі різних функцій. Пуско-накладка системи пожежної сигналізації виконується інженерами Центру спеціальних робіт, які пройшли спеціальне навчання на фірмах виробниках обладнання.

Пожарная безопасностьЗвертайтеся в компанію "Центр спеціальних робіт" - і ніяка пожежа вам буде не страшна. Тут вам будуть надані послуги за найкращими цінами, а також гарантійний та післягарантійний сервіс.

Джерело: Центр спеціальних робіт, м Одеса