Автоматичний самоспрацьовуючий пристрій пожежогасіння призначений для усунення вогню при загоряння твердих, рідких і газоподібних речовин, горіння електроустановок та електрообладнання, що знаходиться під напругою.

Конструкція: корпус, виготовлений з пінопласту, наповнений спеціальним порошком для гасіння пожеж. По гранях корпусу розташовані два пирошнура, які при контакті з вогнем активують викид порошку.

Принцип дії: пристрій спрацьовує при попаданні у вогнище загоряння. Розкривати і натискати нічого не потрібно. Досить просто кинути сферу у вогонь. Через 2 секунди після потрапляння у вогонь лунає бавовна потужністю 120 dB (додатковий сигнал про спалах), пристрій спрацьовує, і вогнище загоряння покривається шаром порошку.

Увага! Пристрій не замінює обов'язкової наявності вогнегасника та інших засобів пожежної безпеки!

За допомогою кулі-вогнегасника навіть дитина або людина з особливостями легко впоратися з вогнем. Для використання сфери не потрібно близько підходити до вогню, досить кинути кулю у вогнище загоряння. При використанні необхідно сконцентрувати увагу, а також дотримуватися необхідних заходів безпеки. Сфера протестована в реальних умовах пожежогасіння показала відмінні результати.

Автономна сфера порошкового пожежогасіння виготовлена з м'яких матеріалів і абсолютно безпечна для людини. Крім того, пристрій не завдасть шкоди вашому майну.

Почитати, подивитися, купити можна на сайті!